Vodič za korisnike – najčešće postavljena pitanja

Vodič za korisnike – najčešće postavljena pitanja

Kako se naručiti na pregled?

Na pregled se možete naručiti telefonskim pozivom svakim radnim danom od 07:00 do 20:00 osim subote od 08:00 do 14:00 te nedjelje od 09:00 do 13:00.

Također, na preglede i terapiju moguće se naručiti e-mail upitom na info lumbalis.net te porukom na našoj facebook stranici.

Koliko se potrebno prije naručiti na pregled i prvu terapiju?

U pravilu, u Poliklinici Lumbalis nema dužeg čekanja na prvi pregled. Dovoljno je javiti se nekoliko dana prije željenog termina, no kako bi bilo sigurnije, možete naručivanje obaviti i ranije.

Primate li uputnice HZZO-a?

Ne primamo.

Je li moguće plačanje kreditnim i debitnim karticama?

Primamo sve kreditne i debitne kartice, obročno plaćanje je moguće Americanom i Maestro (PBZ) i Diners karticama na 12 rata bez kamata.

S kojim osiguravateljskim kućama surađujete?

Surađujemo sa sljedećim zdravstvenim osiguranjima: Croatia osiguranje, Wiener osiguranje, Grawe osiguranje, Uniqua osiguranje, Triglav osiguranje.

Ima li u užem krugu vašeg objekta osiguran parking?

S obzirom da se Poliklinika Lumbalis nalazi u sklopu  Termi Sveti Martin, za sve korisnike osiguran je besplatan parking na cijelom području termi.

Da li je moguće koristiti termomineralne bazene nakon terapija?

Da, svaki korisnik naših usluga može koristiti termomineralne bazene sat vremena besplatno uz predočenje naše potvrde na recepciji bazena. Potvrdu dobivate nakon svake terapije na recepciji Poliklinike Lumbalis.

Imate li ponude terapija zajedno sa smještajem?

Imamo. Ukoliko se ne nalazite u blizini Poliklinike Lumbalis, možemo Vam ponuditi razne ponude sa smještajem u Hotelu Golfer ili Apartmanima Regina koji se nalaze u sklopu Termi Sveti Martin. Smještaj je na bazi polupansiona, a terapije u Poliklinici imate svaki dan u vrijeme koje Vama najviše odgovara.

Kako se pripremiti za terapiju?

Na terapiju je najbolje doći laganije obučen, npr. u trenirci kako bi Vama bilo što ugodnije, a nama lakše obaviti terapiju.

Što sve moram znati ako želim doći u slanu sobu?

Termin za slanu sobu morate obavezno rezervirati jer svaka terapija slanom sobom je individualna, što znači da ste u slanoj sobi sami.  U slanu sobu može ući najviše četiri odrasle osobe i dvoje djece. Terapija traje 40 min za odrasle osobe, dok za djecu do 12 godina traje 30 min. U slanoj sobi najbolje je biti u kupaćem kostimu, s obzirom da slana soba, osim za čitav dišni i imunosni sustav, ima velike dobrobiti i za kožu.

Što ako nisam bio/bila u mogućnosti doći na neku od zakazanih terapija koju sam platio/la?

Ako niste u mogućnosti doći na terapiju, možete telefonskim pozivom ili e-mailom otkazati termin, a za navedenu terapiju napravite novi termin.

Koliko dugo vrijedi kupljen paket iz ponude Poliklinike Lumbalis?

Svaki naš paket, npr. 5 dekompresijskih terapija kralježnice, nema rok trajanja, što znači da terapije možete obavljati po potrebi.

Provjerite raspoloživost

 

Radno vrijeme

Pon: 07:00 – 20:00
Uto: 07:00 – 20:00
Sri: 07:00 – 20:00
Čet: 07:00 – 20:00
Pet: 07:00-20:00
Sub:
08:00 – 14:00
Ned i blagdani: 09:00 – 13:00

Povežimo se

U Poliklinici Lumbalis možete koristiti ova dodatna zdravstvena osiguranja: