O nama

O nama

Poliklinika Lumbalis krenula je s radom 2013. godine u sklopu Termi Sveti Martin kao Lumbalis Centar, a od 2018. godine kao Poliklinika Lumbalis. Glavne djelatnosti poliklinike su ortopedija, fizikalna medicina i rehabilitacija, a specijalnost Poliklinike je rješavanje problema s kralježnicom i mišićno-koštanim sustavom korištenjem neoperativnih metoda kao što su dekompresijska terapija kralježnice i manualna terapija. Krajem 2018. godine poliklinika Lumbalis kreće u proširenje djelatnosti na kardiologiju, neurologiju, urologiju i opću internu medicinu te u ponudu uvodi i preventivne sistematske preglede.


Poliklinika Lumbalis okuplja stručan tim doktora, fizioterapeuta, radnih terapeuta i medicinskih sestara kako bi svaki korisnik mogao napraviti ključne pretrage te na istom mjestu obaviti i terapije za određena bolna stanja. 

Poliklinika Lumbalis nalazi se u sklopu kompleksa termomineralnog kupališta Termi Sveti Martin na adresi Izvorska 1, Toplice Sveti Martin.  

 

Radno vrijeme

Pon, uto, srije, čet, 8:00-20:00 
petak, subota 8:00 – 20:00
Nedjelja i blagdani: 9:00 – 13:00

Poklon bon

Želite pokloniti zdravi poklon dragoj osobi ili poslovnom partneru? Javite nam se još danas i odaberite jedan od poklon bona u ponudi.

Kako do nas?

Poliklinika Lumbalis nalazi se u
Termama Sveti Martin.
Više >

Miloš Rok - ravnatelj Poliklinike Lumbalis

U poliklinici Lumbalis svakom se pacijentu posvećuje potrebna pažnja i pruža najviša moguća razina stručne usluge. Osim vrhunskog tima liječnika specijalista raznih grana medicine, u poliklinici Lumbalis radi i visoko školovani te stručni tim fizioterapeuta. Već dugi niz godina postižu vrhunske rezultate prilikom liječenja i rješavanja problema s kralježnicom i mišićno-koštanim sustavom. Timski radi, stručnost, stalno usavršavanje i moderni aparati garantiraju vrhunski uspjeh u liječenju i održavanju dobrog zdravlja.

Naručite se

GDPR

Preuzmi cjenik

preuzmi >

Savjeti za zdravlje

istraži naše savjete >

Terapija i smještaj

vidi sve pakete >

Radno vrijeme

Pon: 07:00 – 20:00
Uto: 07:00 – 20:00
Sri: 07:00 – 20:00
Čet: 07:00 – 20:00
Pet: 07:00-20:00
Sub:
08:00 – 14:00
Ned i blagdani: 09:00 – 13:00

Povežimo se

U Poliklinici Lumbalis možete koristiti ova dodatna zdravstvena osiguranja: