Osjećate li bolove u kralježnici ili jednostavno tražite način kako da se adekvatno pokretne, ojačate svoje mišiće, fleksibilnost, izdržljivost i koordinaciju, a da pri tome sačuvate svoje zdravlje i kralježnicu? Uključite se u program vježbi za kralježnicu pod stručnim vodstvom fizioterapeuta dodatno educiranog u tom području.

Osobe koje boluju od križobolje, terapijske vježbe i aktivnost uopće predstavljaju temeljnu nefarmakološku mjeru liječenja. Dugotrajno mirovanje, metoda koja se preferirala od 1950. do 1980. godine, danas je napuštena. Naime, studije pokazuju kako kratkotrajno mirovanje do dva dana i ono od sedam dana, imaju isti učinak na bol, stoga se radije prakticira lagano hodanje jer je i to efikasnije od ležanja. Upravo se zbog toga preporučuje primjena fizioterapijskih vježbi.

Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju te zbog velikog upita za provođenje vježbi za kralježnicu otvaramo još jednu grupu, stoga će se vježbe održavati u Čakovcu, GRADSKI BAZENI “MARIJA RUŽIĆ” ČAKOVEC svaki ponedjeljak i četvrtak u dvije grupe, te svaki utorak i petak u dvije grupe u Poliklinici Lumbalis.

Svoj dolazak možete najaviti na:
[email protected]
040/371-104
095/777-111
Poliklinika Lumbalis
Terme Sveti Martin

Vježbe za kralježnicu Poliklinika Lumbalis