Usluge Lumbalis centra

Trudnoća


IMG_7236

Vođenje tjelesnih aktivnosti u trudnoći

Tijekom trudnoće bavljenje različitim rekreativnim odnosno sportskim aktivnostima indicirano je uz redovite ginekološke kontrole. Kod osoba koje su se aktivno bavile sportskim aktivnostima prije trudnoće, uz uredan ginekološki nalaz i opće zdravstveno stanje ,nema kontraindikacija za nastavak obavljanja sportskih aktivnosti. Rekreativni programi koje nudimo u Lumbalis centru podrazumijevaju vježbanje u trudnoći. Programi omogućuju trudnici da se vrlo rano, nakon završenog prvog tromjesečja trudnoće ,uključi u program bez obzira je li prije trudnoće vježbala. U prvom tromjesečju potrebno je obaviti liječnički pregled i procjenu funkcije mišićno-koštanog sustava kod specijaliste fizioterapije, nakon čega se može započeti program vježbanja u trudnoći.

U Lumbalis centru preporučujemo prilagođene i točno dozirane programe pod nadzorom fizioterapeuta. Razlog tome su promjene koje u trudnoći nastaju zbog povećane tjelesne težine, rasta bebe i promjena u srčano-žilnom i mišićno-koštanom sustavu trudnica. Znanstvena istraživanja dokazala su da takve aktivnosti nisu štetne ni za trudnicu ni za bebu.

Pozdravlja se svaka inicijativa za postizanjem bolje fizičke kondicije jer je ona nužna za lakši porod i spremnije majčinstvo.

Povezane terapije:


Naruči sePošalji upit

CJENIK
Crta 5

TRETMANI

Vježbe za trudnice, 45 min – 90kn

PAKETI

Vježbe za trudnice mjesečni paket – 350 kn


TERAPIJA SA SMJEŠTAJEM
Crta 5

Apartmani Regina

Apartmani Regina od 4 noćenja s polupansionom već od 1970 kn

Hotel Golfer

Hotel spa Golfer od 4 noćenja s polupansionom već od 2790 kn


Naruči sePošalji upit


U Lumbalis centru možete koristiti ova dodatna zdravstvena osiguranja:


Osiguranja


http://lumbalis.net/wordpress/wp-content/uploads/Petra-Rok-Dipl.-Physioth.jpg

Dipl. Physioth bacc. Occup. therapy, PNF therapist, fizioterapija u ginekologiji i porodništvu

Petra Rok

Copyright © Lumbalis 2016. Sva prava pridržana.