Usluge Lumbalis centra

Slane sobe


Slana soba 6

Haloterapija je terapijska metoda koja se koristi u liječenju dišnih i kožnih bolesti. Terapija se zasniva na udisaju mikročestica kristalne soli te izlaganju tijela suhome aerosolu kamene soli.

Halogenerator upuhuje u prostoriju mikro čestice suhog aerosola koji negativno ionizira zrak i zasićuje ga elementima dragocjenim za život. Temperatura u sobi kreće se između 20 i 25 ⁰C, vlažnost zraka je 40-50%, uz visoku koncentraciju negativnih iona. Uz terapiju solju u slanoj sobi, istovremeno ste izloženi kromatoterapiji i terapiji glazbom.

Boravak u slanoj sobi blagotvorno djeluje na dišni sustav otapajući prirodno mukoznu sluz u plućima i sinusima, ima protuupalni i antialergijski učinak . Normalizira funkcionalno stanje središnjeg živčanog  sustava , smanjuje umor  te ima antistresni učinak. Koristi se kod kožnih problema kao što su seboreja, psorijaza, upala kože, ekcemi, dermatoze.

Učinkovito djeluje kod rekreativnih i profesionalnih sportaša, pročišćavaju dišni sustav i povećavajući kapacitet pluća.

Povezane terapije:


CJENIK
Crta 5

TRETMANI

Slana soba – 100 kn

Slana soba, djeca do 12 godina – 50 kn

PAKETI

Djeca do 12 godina:

  • Slana soba, 5 tretmana – 250 kn
  • Slana soba, 10 tretmna – 500 kn

Odrasli:

  • Slana soba, 5 tretmana – 400 kn
  • Slana soba, 10 tertmana – 700 kn

Naruči sePošalji upit

TERAPIJA  SLANOM SOBOM SA SMJEŠTAJEM
Crta 5

Apartmani Regina

Tretmani slanom sobom i smještaj u apartmanima Regina 3 dana terapija 2 noćenja s polupansionom već od 790 kn. Za više KLIK OVDJE.

Hotel Golfer

Tretmani slanom sobom i smještaj u hotelu spa Golfer 3 dana terapija 2 noćenja s polupansionom već od 1150 kn. Za više KLIKNI OVDJE.


Naruči sePošalji upit


U Lumbalis centru možete koristiti ova dodatna zdravstvena osiguranja:
Osiguranja


http://lumbalis.net/wordpress/wp-content/uploads/Lucija-Šilec.jpg

Bacc. Physioth

Lucija Šilec


Copyright © Lumbalis 2016. Sva prava pridržana.